Uw winkelwagentje
Momenteel geen artikel aanwezig
Aanmelden 
Zoeken
Gebruik trefwoorden om het product te vinden
Huidtype: 
Methode: 
Trefwoord: 
Zoeken
Showroom   Aanbiedingen

WELKOM BIJ BASIC SALON PRODUCTSBasic Salon Products is leverancier/importeur van verschillende huidverzorgingsmerken;

Cenzaa Nederland; Natuurlijke luxe huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met high-tech samenstellingen

Ik Skin Perfection; Reset Your Skin met het natuurlijke Healthy Reset Programma

Extenso Skincare;
De natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

Extenso for Men;
Alles wat de mannenhuid nodig heeft!

Phito for men;
een geavanceerde lijn hoogwaardige huidverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor de veeleisende, vitale man en voldoet aan de specifieke eisen van de mannenhuid.


Daarnaast leveren Basic Salon Products en Cenzaa Nederland alle benodigde artikelen voor de schoonheidsspecialist, klein materiaal, hars, stoelen en apparatuur dit alles onder een dak.

Vanuit het Twentse Bornerbroek vinden de producten hun weg naar de schoonheidsspecialist door heel Nederland.
Daarnaast staan de medewerkers van Basic Salon Products en Cenzaa Nederland de ondernemende schoonheidspecialisten graag breed terzijde. Zoals het geven van gerichte trainingen en advies, motiveren en inspireren met de deze passie voor het vak als ondersteuning voor de schoonheidspecialist.
Graag willen wij de schoonheidsspecialist terzijde staan met raad en daad, de persoonlijke service gaat dus veel verder dan het leveren van producten.  

SHOWROOM
Basic Salon Products en Cenzaa Nederland zijn gevestigd in een prachtige hoeve met een sfeervolle showroom waar u al onze producten kunt bekijken en kopen.
Tevens worden hier de bekende professionele trainingen gegeven.

U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee ons assortiment te bekijken.


OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
U bent maandag tot en met vrijdag van harte welkom van 9.00 tot 17.00 uur
Natuurlijk kunt u ook een persoonlijke afspraak inplannen, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. ( telefoon: 074-27 83 500 )

ADRESGEGEVENS:

Basic Salon Products / Cenzaa Nederland
Bokdamsweg 1
7627 NC Bornerbroek
Holland

TELEFOON:
074 - 278 35 00

FAX:
074 - 349 44 25
  
E-MAIL:
info@basicsalonproducts.nl

info@cenzaa.nl


UITLEG TRAININGEN BIJ BASIC SALON PRODUCTS

De trainingen bij Basic Salon Products kunnen gevolgd worden door de startende schoonheidspecialist of schoonheidsspecialisten die al langer in het vak zitten.
In onze sfeervolle trainingsruimte brengen wij de schoonheidsspecialist de fijne kneepje van allerlei behandelingstechnieken en massagetechnieken, de unieke Cosmetische Stone Therapy, verkooptraining tot visagie bij. Deze trainingen worden gedurende het gehele jaar gegeven. De basis van de trainingen is om de schoonheidsspecialist het professionele gereedschap in handen te geven om zich zelf en haar salon verder te laten groeien.

Trends en nieuwe ontwikkeling staan bij Basic Salon Products hoog aangeschreven, met de kennis en knowhow als inspiratiebron ontwikkelt Basic salon Products graag kwalitatief hoogwaardige trainingen voor ons vak.  
Deze trainingen van Basic Salon Products geven u werkelijk een uniek aanbod van wat er in deze tijd aan heerlijke ontspannende massages en ontstressende moderne behandelingen kan worden gegeven. Een breed gamma aan relaxmethodes en huidverbetering. In een landelijke omgeving van ruimte en rust word de schoonheidheidsspecialist begeleid in haar ontwikkeling van kennis en ervaring.

Alle trainingen zijn zodanig van opzet dat het een uitdaging is voor iedere schoonheidsspecialist. Daarnaast is het volgen van een training ook belangrijk voor het leggen van collegiale contacten in een informele sfeer. Wij hopen hiermee een verbreding van kennis en vaardigheden aan te dragen zodat de schoonheidsspecialiste zich kan onderscheiden in haar vak!


HOE MELD IK MIJ AAN VOOR EEN TRAINING?

Basic Salon Products biedt u een uniek aanbod trainingen. Na aanmelding voor een training bij Basic Salon Products krijgt u een bevestiging per e-mail of per brief met de daarbij behorende rekening toegestuurd. U staat na ontvangst van de rekening definitief ingeschreven voor de door u gekozen training.
Bij aanmelding via de webshop kan de betaling direct geregeld worden en staat u ingeschreven voor de betreffende training.

De rekening voor de betreffende training dient binnen 10 dagen te worden voldaan. Als geen betaling is gevolgd binnen 14 dagen na factuurdatum wordt 1% rente per maand in rekening gebracht tot volledige betaling heeft plaats gevonden.
Bij te late betaling zal een bedrag van € 10,00 aan administratiekosten in rekening worden gebracht.
Indien na aanmaning geen (tijdige) betaling plaatsvindt, zullen alle door ons met betrekking tot het innen van het openstaande bedrag gemaakte kosten en onkosten voor uw rekening komen.
Onder de kosten voor het innen van vorderingen vallen, naast eventuele gerechtelijke kosten, ook alle buitengerechtelijke kosten conform de tarieven van een geaccrediteerd incassobureau en advocaat.


Mocht u, na aanmelding van een van de trainingen, onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij voor deze cursusplaats iemand anders kunnen inplannen.

* Bij afzegging langer dan 6 weken voor de training zal het cursusgeld teruggestort worden.

* Bij afzegging tussen 2 en 6 weken voor de training zal 50% van het cursusgeld worden teruggestort.

* Bij afzegging binnen 2 weken voor de training zal geen terugbetaling plaatsvinden in verband met de te korte tijd om een vervangende cursist te kunnen indelen.


MEER PRODUCT INFORMATIE

Op onze internetsites geven wij u een impressie van ons bedrijf en onze producten.

www.basicsalonproducts.nl

Om u altijd compleet te kunnen informeren heeft Basic Salon Products een uitgebreide informatieve website ontwikkeld.
Hierop kunt u 24 uur per dag diverse onderwerpen, van huidverzorging tot saloninrichting, terug vinden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om op de hoogte te worden gehouden van acties, nieuws, trainingen en nog veel meer.
Uiteraard kunt u online winkelen via onze webshop! Wilt u de prijzen kunnen inzien, meldt u dan eerst aan.
U kunt zich aanmelden via de knop “Aanmelden” links op het scherm.

U komt in het scherm Aanmelden”,
kiesIk ben een nieuwe klant
en klik op de knop Doorgaan”.
U komt in het scherm Klantgegevens welke u geheel invult.
Bij het veld Toegangscode kiest u een eigen code en klikt op “Doorgaan”.
Vervolgens vult u nogmaals de door u gekozen toegangscode in en klikt opDoorgaan”.


Op dit moment bent u direct ingelogd in de webshop en kunt u de inkoopsprijzen inzien, uw bestelling samenstellen of inschrijven voor een van de trainingen.

Middels de knop “Account” links op de pagina kunt u uw klantgegevens inzien en eventueel wijzigen.

U krijgt per e-mail uw eigen klantgegevens met persoonlijke toegangscode toegezonden, waarmee u bij een later webshopbezoek kunt inloggen bij de knop “Aanmelden” als “Ik ben een bestaande webshopklant”.

 

 
Mindtz Oriental Treatment Oil 500 ml
Mindtz Oriental Treatment Oil 500 ml
Op aanvraag
 
info
bestel
NIEUW Extenso White Pearl Treatment Set
NIEUW Extenso White Pearl Treatment Set
Op aanvraag
 
info
bestel
Mindtz Oriental Treatment Oil 500 ml
Mindtz Oriental Treatment Oil 500 ml
Op aanvraag
 
info
bestel